De Financiele Times geeft een voorzet voor de winnaars in de toekomstige energievoorziening. En dat zijn niet de oliemaatschappijen!

Posted by | May 30, 2017 | Uncategorized | No Comments

Financial Times verklaart een winnaar in de oorlog voor de energietoekomst en met de uitkomst zijn de grote oliemaatschappijen niet gelukkig.

‘ Fossiele brandstoffen hebben verloren. De rest van de wereld gewoon nog niet weet.’

Traditionele energiebedrijven en reguliere financiële publicaties zijn eindelijk wakker geworden met een nieuwe realiteit: de overgang naar een koolstofarme economie, duurzame energie en elektrische auto’s is nu niet meer te stuiten.

De details van deze overgang worden nader uitgewerkt in een nieuwe, must read, 4000-woorden artikel in de Financial Times, “The Big Green Bang: hernieuwbare energie is niet meer te stoppen.”
Meest opvallend over het artikel is dat het wordt weergegeven in de Financial Times. De vrije markt georiënteerd krant is het “belangrijkste business informatie medium” voor’s werelds top financiële beslissers en “de meest betrouwbare publicatie in het melden van financiële en economische problemen” voor wereldwijde professionele beleggers, volgens enquêtes.
Lees het artikel, erg interessant onderstaande animatie zegt genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.